home about linkies stalk me anythings follow


Writter

TEDDY | A.R.M.Y. |.


ARCHIEVE



CREDIT

© 2013 - Skins by Adila and basecode Mayra.
"End Year Giveaway by HanaNabyllah dan kawan-kawan"
Thursday, 28 November 2013 | 1 Comments

Assalammualaikum dan annyeong chingus!!
nampak tak banner kat atas tu??
ya, betull!!!! it's a giveaway!!!
ni pun dapat tau daripada my chingu..
time baca entry tu,, the owner minta kita pilih 3 hadiah yang paling best!!
and i will choose the 2nd, 14th and the 16th..
kalau tak dapat semua,, satu pun jadi lah.. besyukur lah kan? daripada takde..
kalau korang nak tau pemilihan dan hadiah macam mana, tengok kat bawah ye..


  Pemilihan Pemenang
  • Top referral
  • Entri paling menarik
  • Blog paling menarik
  • Mr Random
Hadiah
  • CJ7 Convo by Syifaul Saira + Shawl by Amirah Azman *Non Kpopper Top Referral*
  • Album (may choose) by Shaza Kpop Online Shop *Kpopper Top Referral*
  • Keychain Felt Pou by Hidayah untuk 1 peserta dengan entri paling kreatif
  • Keychain Felt Pou by Hidayah untuk 1 peserta dengan blog paling menarik
  • Voucher 10% di Eymasu And World Craft untuk SEMUA PESERTA!
  • Voucher 10% di Jasple Boutique untuk SEMUA PESERTA!
  • Voucher 10% di Unlimited KShop untuk SEMUA PESERTA!
  • Brooch by Eymasu Craft untuk 5 pemenang (2pcs seorang)
  • Shawl Glitter+necklace untuk 1 pemenang
  • Beg by Mommy As Blog untuk 2 pemenang 
  • Lip Tint by Sheila Eiman untuk 2 pemenang
  • Couple Watch by Areena untuk 1 pemenang 
  • Hand Fan Exo-K by Tia Kpop Shop untuk 3 pemenang
  • Exo Cards by Panda Kpop Shop untuk 2 pemenang
  • Kpop Sticker by Unlimited Kshop untuk 2 pemenang
  • Cute Notebook by Unlimited Kshop untuk 2 pemenang
  • Voucher RM5 by Unlimited Kshop untuk 5 pemenang
  • Voucher RM5 by AH Kpop Shop untuk 5 pemenang
  • Topup RM5 by GS Closet untuk 4 orang
  • Topup RM5 by Siti Hajar untuk 3 pemenang
  • Topup RM10 by Maisarah untuk 2 pemenang
  • Topup RM10 by Fatin untuk 1 pemenang
  • Header by AtiqahJaidin untuk 2 pemenang
  • Header by hanaNabyllah untuk 4 pemenang
  • Header by Farah Wahidah untuk 3 pemenang 
dan itu lah dia.. 
disebabkan hamba Allah yang satu ni tak pandai nak tulis entry yg orang kata "menarik",, 
so, itu je kott..
kalau dah malas nak scroll balik atas untuk tekan gambar,
saya, dengan sukacita meletak link nya di SINI ..
semoga kita berjumpa lagi dalam post yang akan datang..
Assalammualaikum,, annyeong!!

P/s : to akak Hana , saya suka dengan group exo, jadi kalau boleh, hadiahnya yg 
berkaitan dengan exo, ok? Thanks kak ^^

Blogger Kim Nadhi said...

Annyeong! Came from the same GA, ^.^
http://donttakeitfromme.blogspot.com/2013/11/end-year-giveaway-by-hananabyllah-dan.html

 

Post a Comment